Asiantuntijamyyjä

Etsimme kokenutta pilviratkaisujen asiantuntijamyyjää.

Laita asiantuntemuksesi likoon ja lähde mukaan kiihdyttämään kasvuamme.

Olet hyvin verkostoitunut ja verkostoituva ekstrovertti. Sinua kuvaavat sanat aloitteellinen, päämäärätietoinen ja itseohjautuva. Sinulla on näyttöä menestyksestä pilviratkaisujen ja -palveluiden myynnissä ja kehität osaamistasi uusien ja uudistuvien pilvipalveluiden tuotteistuksen ja tarjonnan tahdissa.

Asiantuntemuksesi piiriin kuuluvat mm. pilvikapasiteettialusta ja sovelluspalvelut samoin kuin yksityiset, julkiset ja hybridipilviratkaisut. Ymmärrät työkuormien ja kustannusmallien väliset riippuvuudet (multicloud optimization) ja julkisten pilvipalveluiden kustannusrakenteet.

Myyntityössäsi hallitset hankkeesi alusta loppuun. Olet kotonasi yhtä lailla liidien ja uusien asiakkaiden hankinnassa, kuin tarjousten laadinnassa ja myyntineuvotteluissa. Keskustelet asiantuntevasti ja herätät luottamusta niin asiakkaan it-, talous- kuin yritysjohdossakin.

Tarjoamme mahdollisuuden urakehitykseen kasvavassa ja kasvuhakuisessa yrityksessä, jossa oma-aloitteisuus ja tulosorientoituneisuus palkitaan.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Mikäli tunnet tämän tehtävän omaksesi ja haluat myyntitiimimme uudeksi jäseneksi, kerro meille itsestäsi vapaamuotoisella työhakemuksella. Tarjoamme huippupaikan dynaamisessa kasvuyrityksessä sekä viihtyisän, mutkattoman työyhteisön, josta ei tule puuttumaan työn iloa ja onnistumisen elämyksiä.

Lisätietoja avoinna olevasta asiantuntijamyyjän tehtävästä saat Ismo Viitamolta, puhelinnumero 040 051 3009, sähköposti ismo.viitamo@evertech.fi