Evercloud

Evercloud on nykyaikainen korkean käytettävyyden ja suorituskyvyn pilvipalvelu, jota voidaan käyttää sekä julkisena, hybridi- että monipilvenä. Kaikki palvelun asiakasjärjestelmissä käsiteltävä ja tallennettava tieto sijaitsee Suomessa. Evercloud on turvallinen, ympäristöystävällinen ja kustannustehokas tapa käyttää tietojärjestelmiä.

Evercloudiin vaihtaminen on helppoa ja huoletonta. Muutosprojekti kartoitetaan ja suunnitellaan aina perusteellisesti ennen palvelun käyttöönottoa. Näin palveluumme siirtyminen tapahtuu sujuvasti, vaivattomasti ja ilman häiritseviä käyttökatkoja. Palvelun käyttöönotto on osaltamme maksuton, emmekä sido asiakkaitamme  monivuotisiin määräaikaisiin sopimuksiin. Lähtökohtaisesti sopimuksemme ovat aina toistaiseksi voimassa.   

Tarjoamme asiakkaidemme todelliset tarpeet kattavan palvelukokonaisuuden kiinteään kuukausihintaan. Tähän sisältyy ilman lisälaskutusta esimerkiksi suojatut kahdennetut tietoliikenneyhteydet, tietoturvapalvelut ja tietojen varmistaminen sekä käyttöpalvelut ja asiakastuki. 

Evercloud-pilvipalvelu tuotetaan modernissa ja energiatehokkaassa moduulikonesalissa. Jokainen moduuli sisältää turvatekniikan lisäksi varmistetun tehonsyötön sekä kahdennetut tietoliikenneyhteydet. Moduulikonesali on skaalautuva, energiatehokas ja turvallinen. Kaikki asiakasjärjestelmien tiedot käsitellään ja tallennetaan Suomessa.

Evercloud-pilvipalvelun kulmakivenä ovat modernit ja turvalliset TIER-3 tason palvelinkeskukset, joissa on huomioitu erityisesti tietojen saatavuus sekä tietoturva. Evertechin tieto- ja kyberturvapalveluista voit lukea lisää täältä.

Evercloud-pilvipalvelu on suunniteltu energiatehokkaaksi ja ympäristön kannalta mahdollisimman kestäväksi. Energiatehokkuus perustuu konesalin moduulirakenteeseen, jolla jäähdytystarve ja energiahäviö on minimoitu. Vähäinenkin hukkalämpö johdetaan lämmön talteenottoon uusiokäyttöä varten. Palvelun tuottamiseen käytetään 100 % hiilineutraalia sertifioitua EKOenergiaa.

Asiakaspalvelumme on tukenasi kaikissa tilanteissa ja muutoksissa. Palvelutasosopimuksen mukaisesti tukipalvelumme on käytettävissä ilman lisäkustannuksia tarvittaessa vaikka ympäri vuorokauden. 

Pilvipalvelu 90 % pienemmällä hiilijalanjäljellä

Konesalien päästöt ovat maailmanlaajuisesti noin puolitoista kertaa suuremmat kuin lentoliikenteen. Ympäristölle ei siis ole yhdentekevää, millä tasolla konesalin energiatehokkuus on, ja millä tavalla sen käyttämä energia on tuotettu.

Olemme kehittäneet laskurin, jolla lasket jopa yksittäisen virtuaalipalvelimen hiilijalanjäljen. Laskuri näyttää myös vertailuluvun alan keskimääräisiin päästöihin nähden.

Virtuaaliprosessorit

% alaa parempi
Evercloud
Toimialalla*

Keskusmuisti

% alaa parempi
Evercloud
Toimialalla*

Kiintolevytila

% alaa parempi
Evercloud
Toimialalla*

Päästöt yhteensä

Evercloudin valitsemalla yrityksenne voi säästää:

kg CO2 /v
* Onko vertailu reilu?

Evercloudin laskurilla voit helposti laskea päästösäästösi. Laskuri vaatii toimiakseen vähintään 10” tuumaisen näytön.

Tietoturvaa yrityksellesi

EverProtect-tieto- ja kyberturvapalvelut perustuu viisivaiheiseen jatkuvan parantamisen prosessimalliin. Mallin vaiheet ovat tunnista, suojaa, havaitse ja toivu. Tämä malli muodostaa kokonaisvaltaisen tieto- ja kyberturvallisuuskokonaisuuden, joka suojaa yrityksen järjestelmiä, sovelluksia ja palveluita uhilta, joita yritykset ja organisaatiot kohtaavat päivittäin.