EverManagement

Evermanagement-käyttöpalvelut perustuvat viisivaiheiseen toimintamalliin, jonka vaiheet ovat VALVONTA, HALLINTA, OPEROINTI, PÄIVITYKSET ja KEHITYS. Tukipalvelu sisältää mm. käyttöjärjestelmä- ja laitetason viankorjaukset, tietoturvapäivitykset, järjestelmävalvonnan, ylläpidon ja tuen. Palvelutaso on aina vähintään arkisin klo 8-16 (Basic) tai optiona joko arkisin klo 7-21 (Plus) tai 24/7 (Premium).

Käyttöjärjestelmätason valvonnan lisäksi palveluun voidaan optiona sisällyttää sovellusten, prosessien ja palveluiden valvontaa sekä SLA-mittausta ja raportointia. Palveluun vasteaika ja käytettävyys määräytyy valitun palvelutason mukaisesti. 

Palveluun voidaan joustavasti lisätä myös erilaisten rajapintojen, sovellusten ja/tai tietokantojen ylläpitoa ja valvontaa. Ylläpito koskee sovelluksen muutoksia ja parametrointeja, sekä korjaustiedostoja ja tietoturvapäivityksiä. Valvontaan molemmissa palveluissa kuuluu prosessien tilan seuranta. Sovellusten ylläpidossa ja valvonnassa valvontaan lukeutuu myös vasteaikojen seuranta ja tietokantojen ylläpidossa ja valvonnassa myös taulujen tilavarausten riittävyyden ja vikatilanteiden monitorointi. 

Asiakasjärjestelmät varmuuskopioidaan automaattisesti. Palvelu sisältää varmistusten ylläpidon, valvonnan sekä erillisen tilauksen mukaan palautuksen. Varmistukset ovat palautettavissa oletusarvoisesti 3 kuukautta taaksepäin siten, että 7 vuorokautta taaksepäin säilytetään päivittäiset varmistukset, lisäksi yhtä varmistusta per viikko säilytetään 4 viikon ajalta ja yhtä varmistusta per kuukausi säilytetään 3 kuukauteen asti.

Palveluun sisältyy aina kahdennettu palomuuri ja IDS/IPS-laitteisto, DDoS-palvelunestohyökkäyksen torjunta ja site-to-site VPN-tunneli. Kyber- ja tietoturvaa voidaan laajentaa monipuolisilla lisäpalveluillamme asiakkaan tarpeen mukaan.

Palveluumme sisältyy gigabitti-tason kahdennettu tietoliikenneyhteys, julkinen IPv4-osoite, mahdollisuus käyttää IPv6-osoitetta sekä optiona internet-domain -nimen ylläpito. 

Evercloud-pilvipalvelu on suunniteltu energiatehokkaaksi ja ympäristön kannalta mahdollisimman kestäväksi ratkaisuksi. Evercloudin energiatehokkuus perustuu pääkonesalin moduulirakenteeseen, jolla jäähdytystarve ja energiahäviö on minimoitu. Vähäinenkin hukkalämpö johdetaan lämmön talteenottoon uusiokäyttöä varten. Palvelun tuottamiseen käytetään 100 % hiilineutraalia sertifioitua EKOenergiaa. 

Lisäpalveluina tarjoamme myös kuormantasausta, sovellustason klusterointia ja replikointia sekä dedikoituja tietoliikenneyhteyksiä. 

Palvelutasot

BASIC

Arkisin klo 8-16

PLUS

Arkisin klo 7-21

PREMIUM

24/7