Monipilvi

Monipilvipalvelu on joustava, kustannustehokas ja helppokäyttöinen palvelu, jolla voidaan turvata liiketoiminnan jatkuvuutta myös poikkeustilanteissa.

Evertech-monipilvipalvelussa työkuormat ja sovellukset sijoitetaan kulloinkin tarkoitukseen parhaiten sopivaan, turvalliseen ja kustannustehokkaaseen ympäristöön. Tarvittaessa sovelluksia ja työkuormia voidaan myös siirtää eri ympäristöstä toiseen olosuhteiden tai vaatimusten muuttuessa. Evertech-monipilvi yhdistää useita eri pilvipalveluita Suomessa sijaitsevaan turvalliseen ja ympäristöystävälliseen Evercloud-pilveen. Palvelu sisältää tietoturva-, hallinta-, valvonta- ja optimointipalvelut sekä laajat tukipalvelut.

Evercloud yhdessä esimerkiksi Azuren kanssa tarjoavat asiakkaalle sovellus-, alusta- ja kapasiteettipalvelut tarvittaessa kätevästi yhdellä laskulla. Monipilvipalvelu tarjoaa asiakkaalle kaiken tarpeellisen tuen, valvonnan, operoinnin ja hallinnan, sekä asiantuntemusta käyttöönottoon ja riskien, budjettien ja kulujen hallintaan.