PILVIARKKITEHTI

Etsimme pilviarkkitehtia hybridi- ja multicloud-pilvipalveluiden kehittämiseen ja tuotteistamiseen.

Ota urallasi seuraava askel ja tule mukaan kasvavaan asiantuntijatiimiimme.

Pilviarkkitehtinamme tehtäviisi kuuluu hybridi- ja multicloud-pilvipalveluiden kehittäminen ja tuotteistaminen asiakkaiden liiketoiminnan tarpeisiin. Vankan kokemuksesi sekä teknisen ja kaupallisen toimintaympäristön tuntemuksesi ansiosta osaat auttaa asiakkaita siirtymisessä kustannustehokkaaseen ja joustavaan pilvi-infrastruktuuriin. Osaat keskustella asiakkaiden kanssa kansantajuisesti pilvipalveluista ja kertoa julkisten-, hybridi- ja yksityispilven eduista ja sopivuudesta eri työkuormien ajoon. Osaat valita näistä oikeat komponentit asiakkaiden liiketoimintatarpeiden mukaan. Mieluiten sinulla on jo pitempiaikaista kokemusta julkisten- ja hybridipilvipalveluiden rakentamisesta Azuren päälle.

Edellytämme vankkaa useamman vuoden kokemusta erityisesti Microsoft Azuresta mutta myös muiden pilvipalveluiden kuten Amazon AWS ja Google Cloud tuntemus on eduksi. Arvostamme myös Microsoft-teknologioiden osaamista ja Linux/OpenSource -ympäristöjen tuntemusta.

Olet tiimipelaaja mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Otat innokkaasti asioista selvää ja tartut toimeen. Olet valmis kehittämään itseäsi ja seuraat aktiivisesti pilvipalveluiden ja alan kehitystä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työedut ja työvälineet sekä pienen yrityksen ketteryyden ja joustavuuden terveyspalveluineen.
Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Mikäli tunnet tämän tehtävän omaksesi ja haluat asiantuntijatiimimme uudeksi jäseneksi, kerro meille itsestäsi vapaamuotoisella työhakemuksella. Tarjoamme huippupaikan dynaamisessa kasvuyrityksessä sekä viihtyisän, mutkattoman työyhteisön, josta ei tule puuttumaan työn iloa ja onnistumisen elämyksiä.

Lisätietoja avoinna olevasta pilviarkkitehdin tehtävästä saat Pekka Rasilta, puhelinnumero 040 848 4595, sähköposti pekka.rasi@@evertech.fi